Äntligen lite ork att sy igen :)

Innan Ylva föddes började jag sy för första gången sedan högstadiet. Igår hittade jag äntligen orken att ta tag i det igen och eftersom jag inte orkar ha två bloggar så lägger jag ner min syblogg så får jag istället lägga upp lite mer bilder (ja det här är en "bildblogg" ;) ) här istället. Kan lägga upp lite av bilderna nu så blir det en bildbomb igen :D
 
Oj vilken suddig bild :S Men det här var iaf det första "setet" jag sydde.
Det här är ett tydligt exempel på att vissa mönster i böcker kan vara väldigt fel. De röda byxorna är köpta i storlek 68 och molnbyxorna skall också vara det. 68 är ungefär ett halvår och jag gav molnbyxorna till en liten tjej som då var 2 år gammal. Lämnade tillbaka den boken på bibblan ganska snabbt efter det...
Efter mycket hjälp från Robert blev vi klara med babynestet som används flitigt i vaggan och på soffan :) De sa på neo att det var bra om vi la någonting runt Ylva så då passade det väldigt bra att vi hade en färdig när vi kom hem :)
Första mössan, ÄLSKAR rymdaporna! Vill ha det i flera färger men det är slut :/
Rosa pellefanter <3
Första försöket på en pyjamas. Gick lite halvdant men med tanke på att jag inte hade något mönster och aldrig hade sytt kantband tidigare så blev jag ganksa nöjd :) Och den är till tjejen som är 2,5 år gammal så jag har inte gjort en allt för stor till Ylva ;)
Första tröjan som jag också sydde utan mönster. Bara kanten på ärmarna kvar men så åkte jag plötsligt in till förlossningen innan jag hann klart :P
Det här setet blev det igår. Någon dag när jag har lite mer ork skall jag ge mig på att försöka sy en omlottbody. Nu gjorde jag bara någonting enkelt för att komma in i det igen. 


Kommentarer
Caroline

Men oj vad duktig du är på att sy! Fina saker!

Svar: Tack :) Fortfarande nybörjare men efter mycket pepp från Robert när tålamodet tryter så blir det någorlunda bra till slut ;)
None None

2013-01-31 @ 20:29:44
URL: http://min.bakel.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

ylvasmamma.blogg.se

Kommer skriva lite för att jag själv ska ha koll på dagarna och för att inte behöva svara på alla frågor flera ggr. Kommer skriva om allt och ingenting men det kommer nog kretsa mest runt Ylva som föddes nästan 7 veckor för tidigt. Jag kommer lägga ut väldigt mycket bilder eftersom vänner och familj bor långt borta och jag inte vill spamma på fb för de som inte vill se ;) De som vill se nya bilder på henne får möjligheten via bloggen istället så behöver jag inte sitta och skicka massmail flera gånger i veckan.

RSS 2.0