Nu har jag varit rent värdelös på att uppdatera!

Har inte haft varken tid eller ork att uppdatera bloggen senaste tiden. Kläderna jag har sytt får ni kika på här http://madebyruni.blogspot.se/ eftersom jag inte orkar lägga upp alla bilder igen. Vad har hänt sen senast? Ylva växer för fullt, hon pratar mer och mer och säger mamma, pappa, titta, aaaow (katt och i vissa fall små hundar ;) ), hej, hejdå, nudde (kudde), nomnom är väl egentligen allt som är gott :P nej säger hon också. Och ja säger hon ganska ofta när man frågar henne saker :P 
 
Hon har inte börjat gå än men hon ställer sig upp utan att hålla i saker nu. Hon visar helt enkelt inget intresse för att gå mer än längs möbler eftersom hon går på knäna istället. Hon håller för tillfället på att få 5(!!) tänder så hennes humör är väl ungefär som en gravid kvinnas :P Men större delen av tiden så är hon faktiskt alldeles underbar ^^
 
Hon har börjat äta bättre nu också. Eller om man jämför med andra barn så äter hon väl kanske väldigt lite men för att vara henne så äter hon ganska bra :) Hon äter bara välling innan hon ska sova på dagen och på kvällen. Hon sover oftast hela nätterna nu och det är sååå skönt! I allmänhet så känns det som det går framåt med henne :) 
 
Och med mig? Jag är stressad, trött, jobbar i stort sett all ledig tid och känner att jag inte helt hinner med. MEN det känns också såå roligt att det går såpass bra som det gör! Jag har såpass mycket beställningar nu att jag har en kötid på 3-4 veckor för att hinna med allt, jag har sålt mina första plagg i butiken i Norge (hon sålde det under tiden som hon packade upp plaggen idag) och jag har sålt vinyltryck genom en annan återförsäljare. Just nu har jag dock hamnat efter igen eftersom jag lyckades dra på mig världens inflammation i munnen :/ Var en visdomstand som ställde till det så just nu lever jag på värktabletter och antibiotika. Och ni som känner mig vet att jag INTE går till tandläkaren om jag inte har så ont att jag håller på att gå under. Men idag börjar det äntligen kännas bättre så det borde vara på väg åt rätt håll nu :) 
 
Ni kan få några bilder på Ylva iaf ;) Blir en salig blandning :P
Ylva har börjat tokflina så fort hon upptäcker att man tar kort på henne ^^ Det här är också hennes soffa som hon har ärft av sin moster och hon ÄLSKAR den! Det är nog en av hennes absoluta favoriter på hennes rum just nu :)
Vi har varit nere i stadsparken och lekt också. Var dock ganska blött där så kunde inte stanna så länge. Men när det blir lite torrare ute eller hon lär sig att gå så tror jag nog att det kan vara himla populärt att vara där nere!
Vi har varit ute i lekparken här hemma ganska mycket också. Var så himla fint väder flera dagar i rad förra veckan så vi njöt av solen :)
En av många matbilder :P Hon äter bäst när hon får pilla med maten själv så det får hon göra om hon vill :)
 
Hon provade olika leksaker här ute men det var inte någon som var sådär jättepopulär :P
Hon har lärt sig hur cdspelaren fungerar också så vi lyssnar på Pippi hela dagarna. Hon vet precis vilken knapp hon ska trycka på för att sätta igång skivan.
Ännu ett "le till kameran" kort :P
Och hon gör sig redo för sommaren med sina solglasögon ^^
 
Var himla roligt att se sig själv i spegeln med solglasögonen ^^
Här om dagen var vi nere på Ica också och då firade vi att det går så bra med företaget (är uppe i över 500 "likes" på facebooksidan på knappt 1,5 månader) så då fick Ylva en alldeles egen mer och hon var sååå nöjd! Nomnomnom sa hon ;)
Så fick hon prova sin nya fina jacka också som hon har fått av sin moster som bor på Irland :)
 
Men nu orkar jag helt ärligt inte skriva mer idag. Bilder på alla kläder och en massa nya modeller (massa fina bilder ;) ) finns på den andra bloggen den här gången :) 

ylvasmamma.blogg.se

Kommer skriva lite för att jag själv ska ha koll på dagarna och för att inte behöva svara på alla frågor flera ggr. Kommer skriva om allt och ingenting men det kommer nog kretsa mest runt Ylva som föddes nästan 7 veckor för tidigt. Jag kommer lägga ut väldigt mycket bilder eftersom vänner och familj bor långt borta och jag inte vill spamma på fb för de som inte vill se ;) De som vill se nya bilder på henne får möjligheten via bloggen istället så behöver jag inte sitta och skicka massmail flera gånger i veckan.

RSS 2.0